Upozorenje Datoteke insin koriste se na ovoj stranici kako bi se osiguralo najbolje moguće korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete s primanjem datoteka s ove stranice. OK

Kupite uredsku stolicu od umjetne kože jeftino

02-05-2022

 

MarkaTrisens
MaterijaliUmjetna koža, plastični križ za noge
Maks. težina120 kg
Veličina tijela95-105 cm

Uredska stolica tr-bs050 

"Uredska stolica tr-bs050" je jeftin komad namještaja u dobrom omjeru cjenovnih performansi. Ova stolica se vrlo dobro uklapa u vašu sobu. Stolica je prikladna za rad na stolu i za opuštanje

Prednosti i specifikacije iz modela “Uredska stolica tr-bs050”

Koji je cilj potpore visine -prilagodljiva lordoza?

Otprilike 72 cm visok naslon ima ergonomski oblik, tako da se kralježnica nudi dovoljno zadržavanje. Visina i dubina podesiva lordoza vrlo dobro podržavali su leđa. Ostale brojne mogućnosti prilagodbe imaju jedan cilj - osigurati zdravo sjedeće držanje.

Ugodno podstavljeno sjedalo smanjuje pritisak na bedra

Uredska stolica tr-bs050

Sjedalo ima dodatno gustu tkaninu. Pritisak na bedra prilično je smanjen mekom površinom, što potiče protok krvi do nogu. Sjedalo nudi visoku razinu udobnosti dugi niz sati. Visina sjedala može se prilagoditi za 10 cm. Naslovci za ruke također su podesivi u visini.

Težina plaća do 120kg

Zahvaljujući pojačanom čeličnom okviru, naše uredske stolice mogu izdržati do 120 kg. Plinska opruga certificirana je nekoliko puta i stoga je posebno sigurna. Široka baza osigurava dovoljnu stabilnost. Na ovo je pričvršćeno pet glatkih valjka.

Sinkroni mehanizam donosi više udobnosti sa sobom

U uredskoj stolici sa sinkronim mehanizmom naginje se naslonu.
Sinkroni mehanizam ispravlja pogrešno držanje i oslobađa leđa.
Uredska stolica također podržava leđa postojećim mehanizmima kada se stvarni sjedeći položaj i položaj promijene.

Što podržavate sa sklopivim 3D naslonima za ruke?

4250931570783_1.gif?1651575699235

 

Uz pomoć naslona za ruke podržavaju mišiće ramenog pojasa i pomažu u ublažavanju mišića vrata, vrata i ramena. 3D nasloni za ruke su podesivi u 3 dimenzije. U usporedbi s 4D naslonima za ruke, 3D nasloni za ruke ne mogu se pomaknuti ulijevo/desno. Međutim, omogućuju podešavanje visine, obrnutog/ naprijed. Vrh naslona za ruke također je podvrgnut udobnosti i podršci.

Integrirani naslon za glavu s mekim presvlakom sprječava napetost

Naslov za glavu u uredskoj stolici definitivno nije apsolutno neophodan. Većinu vremena rade za stolom u pomalo savijenom stavu i teško će ih koristiti. Naslovnica i naslon za glavu sastoji se od mreže prozračive. Naslovci za glavu oslobađaju mišiće vrata od akumulacije i sprečavaju napetost, što može uzrokovati njihovo emocionalno i mentalno stanje.

Koji je fokus ergonomskog dizajna?
Fokus ergonomske uredske stolice je dinamično sjedenje, koje je poznato i kao živahno, pokretno sjedenje. To pomaže ublažavanju kralježnice i spriječiti da tijelo brzo umor. Optimalna uredska stolica prilagođava svaki pokret tijela i podržava ga u svakom stavu.

Što osigurava sigurnosno savijanje plastike?
Okretna stolica trebala bi se kotrljati zahvaljujući pohranjenom križu stopala s 5 zvjezdica. To omogućava trajnost do 120 kg. Sigurnosni križni križ osigurava stabilnost i sigurnost tijekom sjedenja.

Zašto doprinosi proširene podstavljene noge?

4250931570783_1%20(93).jpg?1651575940011

Podrška za stopala pomažu u smanjenju naprezanja na leđima i omogućavanju radniku da promijeni položaj kroz promjenu težine. Naslovi za noge poravnavaju držanje, smanjuju umor i ublažite bol ili simptome u nogama, gležnjevima, koljenima i bedrima.

Kompaktna isporuka i jednostavan sastanak
Svi dijelovi uredske stolice su vrlo uredno nabijeni, što je definitivno olakšano. Za montažu vam je potrebna uputa koja je prepuna uredske stolice, pokrivača, malo snage i inače ništa više od vaših ruku.

5 dostupnih boja uredska stolica tr-bs050

4250931570783_1%20(94).jpg?1651576076601

 

Dvije ručice za podešavanje omogućuju podešavanje visine sjedala i naslona za naslonje
Ručica za podešavanje je dobra, dvije ručice za podešavanje su još bolje! Vaše sjedenje ne smije biti kruto. Dvije ručice za podešavanje koriste se za pronalaženje prikladnog položaja tijekom sjedenja. Pomoću poluge mogu se podesiti visina sjedala i druga poluga.

Podizanje plinskog tlaka omogućava mekano podešavanje visine sjedala
Ne morate biti genij da biste prilagodili visinu sjedala. To lako možete učiniti s polugom. Zahvaljujući ovoj specifikaciji, možete promijeniti količinu u odnosu na visinu stola. To doprinosi većoj udobnosti i ergonomskim prednostima.

Sintetička koža je glavni materijal
Glavna prednost sintetičke kože je ta što je pristupačnija od kože. Također je trajniji i jednostavniji za čišćenje jer nije porozan. To olakšava brisanje tekućine, prljavštine i ostalih naslaga bez zalijevanja sjedala. Velika prednost je što sintetička koža s vremenom ne blijedi. U usporedbi s kožom, sintetička koža ne diše tako dobro i može dovesti do znojenja po vrućem vremenu.

4250931570783_3%20(57).jpg?1651576194604

Dimenzije pakiranja (b / h / t): 

  • približno 59/74/36 cm

Materijal:

  • Križ stopala: plastika
  • Dio umjetne kože: 100% poliuretan
  • Crna boja

Više informacija:

  • Maks. Opterećenje: približno 120 kg

Opseg isporuke:

  • naslon
  • Sjedalo
  • 2 X naslona za ruke
  • Križ stopala s 5 valjka
  • Alati

Kupite uredsku stolicu tr-bs050 >>

4250931570783_2%20(68).jpg?1651576387571Komentari

Nema postova

Napiši recenziju