Upozorenje Datoteke insin koriste se na ovoj stranici kako bi se osiguralo najbolje moguće korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete s primanjem datoteka s ove stranice. OK

Kupite uredsku stolicu jeftino. Model tr-bs10

03-05-2022

Uredska stolica "TR-BS10" pristupačan je komad namještaja s omjerom najboljeg cjenovnog performansi. Ova stolica se vrlo dobro uklapa u vašu sobu. Prikladan je za rad za stolom kao i za opuštanje.

Brand Trisens
Materijali prozračne presvlake, plastična baza, plastični poklopac
Maksimum Težina 120 kg
Visina tijela 95-105 cm
Uredska stolica TR-BS10

Prednosti i specifikacije modela "TR-BS10 uredske stolice"

Koja je svrha lumbalne podrške koja se može prilagoditi visini?
Cca. 72 cm visoki naslon ima ergonomski oblik tako da pruža dovoljnu potporu kralježnici. Lumbalna podrška koja se može prilagoditi visini i dubini pruža vrlo dobru podršku za leđa. Ostale brojne mogućnosti prilagodbe imaju jedan cilj - kako bi se osiguralo zdravo sjedeće držanje.

Udobno podstavljeno sjedalo smanjuje pritisak na bedra
Sjedalo ima dodatno gustu tkaninu. Pritisak na bedra prilično je smanjen mekom površinom, što potiče cirkulaciju krvi u nogama.

Sjedalo pruža visoku razinu udobnosti dugim satima. Visina sjedala može se prilagoditi za 10 cm. Stihovi za ruke također su prilagodljivi visini.

Sinkroni mehanizam donosi više udobnosti
Uredska stolica s sinkronim mehanizmom naginje se naslonom. Sinkroni mehanizam ispravlja pogrešne položaje i ublažava naprezanje na leđima. Uredska stolica također podržava leđa postojećim mehanizmima kada se stvarno sjedeće držanje i položaji promijene.

Kupite uredsku stolicu jeftino. Model tr-bs10

Što podržavate sa sklopivim 3D naslonima za ruke?
Uz pomoć naslona za ruke podržavate mišiće ramenog pojasa i pomažete u ublažavanju mišića vrata, vrata i ramena. 3D nasloni za ruke su podesivi u 3 dimenzije. U usporedbi s 4D naslonima za ruke, 3D nasloni za ruke ne mogu se pomicati lijevo/desno. Međutim, oni dopuštaju visinu, unatrag/prilagodbu prema naprijed. Vrh naslona za ruke također su podstavljeni za udobnost i podršku.

Integrirani naslon za glavu s mekim oblogama sprječava napetost
Definitivno nije potrebno imati naslon za glavu na uredskoj stolici. Većinu vremena radite za svojim stolom u malo savijenom položaju i teško ćete ga koristiti. Naslon i naslon za glavu izrađen je od tkanine za prozračnu mrežu. Naslovci za glavu ublažavaju mišiće vrata od naprezanja i sprečavaju napetost, što može donijeti vaše emocionalno i mentalno stanje.

4250931570783_1.png?1651676502715

Što se podrazumijeva pod prozračnom površinom?
Prozračenje znači sposobnost ili mogućnost da vodena para pobjegne iz unutrašnjosti tekstila prema van. Osobito u uredskim stolicama, prozračna površina pruža udobnu, suhu klimu i pomaže u suzbijanju prekomjernog znojenja i pregrijavanja.

Koji je fokus ergonomskog dizajna?
Fokus ergonomske uredske stolice je dinamično sjedenje, poznato i kao živahno, kreće se. To pomaže ublažavanju kralježnice i spriječiti da se tijelo brzo zamori. Optimalna uredska stolica prilagođava se svakom pokretu tijela i podržava ga u svakom držanju.

Što pruža plastična sigurnosna baza?
Okretna stolica pokreće se zahvaljujući bazi s 5 zvjezdica na kotačima. To omogućava podršku do 120 kg. Sigurnosna baza osigurava stabilnost i sigurnost tijekom sjedenja.

Čemu doprinosi proširenom podstavljenom nogu?
Naslovi za noge pomažu u smanjenju naprezanja leđa i omogućuju radniku da promijeni položaj prebacivanjem težine. Naslovi za noge poravnavaju držanje, smanjuju umor i ublažite bol ili nelagodu u nogama, gležnjevima, koljenima i bedrima.

Kompaktna isporuka i jednostavan sastanak
Svi dijelovi uredske stolice su vrlo uredno spakirani, što definitivno olakšava isporuku. Za montažu će vam trebati upute spakirane zajedno s uredskom stolicom, pokrivačem, malo snage i inače ništa više od vaših ruku.

5 dostupnih boja TR-BS10

4250931570783_4%20(38).jpg?1651676604527

Dvije ručice za podešavanje omogućuju podešavanje visine sjedala i položaja naslona.
Jedna ručica za podešavanje je dobra, dvije poluge za podešavanje su još bolje! Vaše sjedeće držanje ne smije se čvrsto održavati. Dvije ručice za podešavanje koriste se za pronalaženje prikladnog položaja tijekom sjedenja. Jedna poluga podešava visinu sjedala, a druga poluga podešava položaj naslona.

Podizanje plina omogućuje glatko podešavanje visine sjedala
Ne morate biti genij da biste prilagodili visinu sjedala. To lako možete učiniti s jednom polugom. Zahvaljujući ovoj specifikaciji, možete promijeniti visinu u odnosu na visinu stola. To doprinosi većoj udobnosti i ergonomskim koristima.

Plastika je glavni materijal
Ova je stolica izrađena od tekstila (poliester). Poliester se sastoji od vrlo laganih i finih vlakana koja jedva apsorbiraju bilo kakvu vlagu. Zahvaljujući finim vlaknima, uredska stolica je vrlo prozračna, što sprječava znojenje u vrućem vremenu. Zbog dimenzijske stabilnosti, uredske stolice izrađene od ovog materijala uvijek zadržavaju svoj izvorni oblik. Osim toga, boja uredske stolice od poliestera ostaje intenzivna posebno dugo, jer je kemijsko bojenje posebno izdržljivo i ne blijedi unatoč pranju.


4250931570783_5%20(30).jpg?1651676699688

Dimenzije:

Ukupno (w/h/d): cca. 65 cm / 95 - 105 cm / 70 cm
Dimenzije sjedalo (w/d): cca. 53/50 cm
Dimenzija naslona (w/h/d): cca. 50 /72 cm
Osnovni promjer: cca. 70 cm
Visina naslona za ruke: 27 cm
Dimenzije pakiranja (w/h/d): cca. 59/74 / 36 cm


Materijal:

Baza: plastika
Tekstil: 100% poliester
Boja: crna


Daljni detalji:

Maksimum Maksimum Učitavanje: cca. 120 kg


Opseg isporuke:

Naslon
Sjedalo
2 X naslona za ruke
baza s 5 kotača
Alati

Kupite uredsku stolicu TR-BS10 >>

Komentari

Nema postova

Napiši recenziju