Upozorenje Datoteke insin koriste se na ovoj stranici kako bi se osiguralo najbolje moguće korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete s primanjem datoteka s ove stranice. OK

Kupite igraću stolicu jeftino. Model 815

03-05-2022

"Igračka stolica TS-BS815 ″ smatra se ugodnom stolicom za igrače i uredske radnike koji pridaju veliku važnost ugodnom sjedenju. Brojni tehnički podaci i povoljna cijena ne ostavljaju nikoga hladnog!

Brand Trisens
Materijali plastična baza, imitacijski kožni poklopac
Maksimum Težina 120 kg
Visina tijela 119-129 cm
Uredska stolica TS-BS815

Prednosti i specifikacije modela "Igračka stolica TS-BS815

Mnogo veći naslon u odnosu na uredske stolice drži tijelo uspravno

Kupite igraću stolicu jeftino. Model 815

Igračka stolica podržava ramena i leđa tako da se ne osjećate umorno. To je mješavina udobnosti i izazova. Pomaže da vaše tijelo bude uspravno i ne osjećate bol od dugog sjedenja u istom položaju.

4250931570783_2%20(72).jpg?1651736626914

Prilagođavanje na različite načine čini dugim sjedenjem još ugodnijim
Igračka stolica može se prilagoditi na nekoliko načina, više od uobičajene uredske stolice: naslonjena na puni kut od 135 stupnjeva, nalijepljujući naslone za ruke u svim smjerovima. Čak se i lumbalna podrška kreće gore -dolje prema potrebama korisnika.

Podignuti prednji i bočni rubovi sjedala pomažu u smanjenju nakupljanja tlaka
Preporučeni ergonomski sjedeći položaj je koljena savijena na 90 stupnjeva i stopala ravna na podu. U takvom položaju, sjedalo s podignutim rubom najbolje je smanjiti nakupljanje pritiska u stražnjem dijelu bedara.

Podigni prednji rub usvojen je iz pravih autosjedalica. Dizajn je ergonomski jednako dobar kao i povišeni bočni rubovi.

Uklonjivi jastuci za lumbalne i glave podržavaju kralježnicu
Glava i lumbalni jastuci pružaju optimalnu potporu kralježnici i ublažavaju tlak pri sjedenju.

Jastuci lumbalne i glave izrađeni su od tkanine za prozračnu mrežu. Jastuci za glavu ublažavaju vratne mišiće naprezanja i sprečavaju napetost, što može poboljšati vaše emocionalno i mentalno stanje.

Visoki naslon s fiksnim naslonom za glavu pruža više udobnosti i podrške
U kombinaciji s uklonjivim jastukom glave, ovo je ergonomski bolje u usporedbi s uredskim stolicama sa srednjim ili niskim naslonom. Igračka stolica s naslonom za glavu, jastukom za podršku i naslonu nudi više udobnosti i podrške od stolice bez naslonjača.
Prema studijama, sjedenje u naslonjenom položaju najmanje naprezaj na intervertebralnim diskovima. Posebno je važno ako patite od bolova u leđima. Za igrače koji lako mogu provesti mnogo sati sjedeći, igračka stolica s visokim naslonom pomaže u sprječavanju bolova u leđima, pa čak i ozljedama. Igračke stolice su vrlo svestrane u pogledu mehanike naslonjača, neke se mogu nasloniti na gotovo vodoravnu.

Nosivost do 120 kg
Okvir ojačanog čelika omogućuje opterećenje do 120 kg. Plinsko oprugu je certificirano nekoliko puta i stoga je posebno sigurno. Široka baza pruža dovoljnu stabilnost. Na njega je pričvršćeno pet glatkih kotača.

Čemu doprinosi proširenom podstavljenom nogu?
Naslovi za noge pomažu u smanjenju naprezanja na leđima i omogućavanju osobi da promijeni položaj premještajući svoju težinu. Naslovi za noge poravnavaju držanje, smanjuju umor i ublažite bol ili nelagodu u nogama, gležnjevima, koljenima i bedrima.

Dvije ručice za podešavanje omogućuju podešavanje visine sjedala i položaja naslona.
Jedna ručica za podešavanje je dobra, dvije poluge za podešavanje su još bolje! Vaše sjedeće držanje ne smije se čvrsto održavati. Dvije ručice za podešavanje koriste se za pronalaženje prikladnog položaja tijekom sjedenja. Jedna poluga podešava visinu sjedala, a druga poluga podešava položaj naslona.

Podizanje plina omogućuje glatko podešavanje visine sjedala
Ne morate biti genij da biste prilagodili visinu sjedala. To lako možete učiniti s jednom polugom. Zahvaljujući ovoj specifikaciji, možete promijeniti visinu u odnosu na visinu stola. To dodaje udobnosti i ergonomske koristi.

Imitacijska koža je glavni materijal
Glavna prednost lažne kože je ta što je pristupačnija od kože. Također je trajniji i jednostavniji za čišćenje jer nije neporozan. To olakšava brisanje tekućine, prljavštine i ostalih krhotina bez mrlje presvlake sjedala. Velika prednost je što umjetna koža s vremenom ne blijedi. U usporedbi s kožom i plastikom, imitacijska koža također ne diše i može uzrokovati znojenje po vrućem vremenu.

Sigurnosna baza s plastičnim dvostrukim kotačima nudi visoki kapacitet opterećenja
Plastični dvostruki kotači imaju dobru ovjesu, visokim opterećenim kapacitetom. Ovi dvostruki koračići nježni su na podu, ne ostavljaju tragove i imaju miran zvuk pri valjanju. Na taj način ništa ne može poremetiti vašu zabavu na računalu!

Što podržavate podesivim naslonom i sklopivim 3D naslonima za ruke?

4250931570783_3.gif?1651736889697

Uz pomoć naslona za ruke i naslon, podržavate mišiće ramenog pojasa i pomažete u ublažavanju mišića leđa, vrata, vrata i ramena. Dobra prilagodljivost omogućuje vam prilagodbu naslona stolice, lumbalnog nosača, nagiba, naslona za glavu i naslona za ruke u svim mogućim smjerovima. 3D nasloni za ruke su podesivi u 3 dimenzije. U usporedbi s 4D naslonima za ruke, 3D nasloni za ruke ne mogu se pomicati lijevo/desno. Međutim, oni dopuštaju visinu, unatrag / prilagodbu prema naprijed. Vrh naslona za ruke također su podstavljeni za udobnost i podršku.

Moderne boje za odabir između TS-BS815

4250931570783_4%20(37).jpg?1651736868692

Nudimo vam 5 kombinacija modernih dvostrukih boja. Pronaći ćete odgovarajuću kombinaciju boja koje će se svidjeti vašem ukusu i dekoru vaše sobe. Ove boje uključuju: crvene/crne, bijele/crne, sive/crne, plave/crne, crne/crne.

4250931570783_5%20(29).jpg?1651736966588

Dimenzije:
■ Dimenzije sjedalo (w/d): cca. 51/50 cm
■ Dimenzije naslona (w/h): cca. 56 /86 cm
■ Osnovni promjer: cca. 70 cm
■ Visina naslona za ruke: 27 cm
Materijal:
■ Baza: visokokvalitetna plastika
■ Imitacijski kožni dio: 100% poliuretan
■ Boje za odabir: crvena/crna, bijela/crna, siva/crna, plava/crna, crna/crna
Ostale specifikacije:
■ Max. Maksimum Učitavanje: cca. 120 kg
Opseg isporuke:
■ Naslovnica
■ SIJENJE
■ 2 x nasloni za ruke
■ 2 x Podrška jastucima
Baza s 5 kotača
■ Set alata

Kupite stolicu za igranje TS-BS815 >>Komentari

Nema postova

Napiši recenziju